Garažna sekciona vrata

Optimalna su varijanta za zatvaranje garažnih prostora.Stijenke su od pocinčanog plastificiranog lima s ispunom od poliuretena, debljina 42 mm, koji garantira dobru termičku i akustičnu izolaciju.Visina panela 50 i 600 mm.Brtve su otporne na zaleđivanje što je vrlo bitno u hladnim zimskim mjesecima. Sekcijska vrata pružaju Vašoj kući estetiku i visoku funkcionalnost.Vrata se isporučuju po željama kupaca.

skf87

Industrijska sekciona vrata

Predstavljaju optimalnu varijantu za zatvaranje većih prostora (tvornica, hala, radionica, skladišta, itd…) Napravljena su od pocinčanog plastificiranog lima s ispunom od poliuretena debljine 42 mm. Standardna boja panela je RAL-9002, RAL-9006 i RAL-8014, visine 500 ili 610 mm. Otvaranje je moguće ručno ili pomoću motorasmještenog ispod stropa, s centralom i prijemnikom, daljinskim upravljačem i kompletnim mehanizmom za osiguranje. Na raspolaganju imamo više različitih modela motora. U sklopu ovih vrata moguća je ugradnja prozora kao i vrata za prolaz osoba. Sekcijska vrata mogu biti s panelnom i staklenom ispunom.

indvrata

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata su vrlo jednostavna za manje dimenzije vrata. Rolo vrata zahtijevaju malo prostora za ugradnju. Sastoje se od aluminijskih lamela 77×20 mmpunjenih poliuretanom (bojane po RAL 9002 i 8014), te 14px29 mm bez poliuretanske ispune (eloksirane i bojane po RAL -karti). Otvaranje je moguće ručno ili pomoću motora smještenog ispod stropa, s centralom i prijemnikom, daljinskim upravljačem i kompletnim mehanizmom za osiguranje.

rolo_garaYna_vrata__velika